Som bilägare behöver man veta var man ska vända sig när ens bil behöver lagas eller servas och det är alltid en trygghet att veta detta i förväg. Vår största ambition är att erbjuda bilägare i Skurup med omnejd en högklassig fordonsservice med ett trevligt mottagande och schyssta priser - så att du som kund hos oss inte någonsin ska vilja byta bilverkstad. Testa oss, så får du se!

Många olika typer av tjänster

Prisgaranti

Innan vi lagar din bil så lämnar vi alltid ett prisförslag till dig. Du får då reda på vilka fel och brister som vi ämnar att åtgärda och vilket pris som du slutligen kommer att betala. På detta sätt så vet du vad som kommer att åtgärdas och du vet även hur stor notan kommer att bli. Till skillnad mot många andra bilfirmor så säljer vi aldrig grisen i säcken.

Högklassiga produkter

Som seriösa bilmekaniker så vet vi skillnaden mellan hög- och lågklassiga produkter. Det finns mycket av den senare varan som cirkulerar i våra kretsar, men har man erfarenhet av ”äkta vara” så kompromissar man helt enkelt inte. Vi använder oss alltid av Valvoline olja och samarbetar med galwin.se för bildelar och med dackonline.se för däck. Vi är det självklara valet av bilverkstad i Skurup!

Ett trevligt bemötande

En av fördelarna med vårt jobb - förutom att vi får ägna dagarna åt att pilla i bilar och andra fordon - är att vi får träffa ganska mycket folk. Vi tycker att denna del av jobbet är en stor bonus för vi gillar folk! Vi är glada, lättsamma grabbar med nära till skratt och vi har alltid härlig stämning i verkstaden. Ett trevligt kundbemötande är en av grundstommarna i vår verksamhet.